Garantie & retourneren

Garantie

Op al onze producten zijn de regels m.b.t. de wettelijke garantie van toepassing. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Ben je niet tevreden met jouw aankoop? Dan mag je dit kosteloos retourneren binnen ons zichttermijn van 14 dagen.

Retourneren

Toys2play.nl behandelt je bestelling met de grootste zorg en hanteert hoge kwaliteitsnormen voor de producten. Mocht je toch niet tevreden zijn over je bestelling, dan kun je deze terugsturen. Dit is mogelijk tot en met 14 dagen nadat je de bestelling hebt ontvangen. Na de retourmelding heb je nog 14 dagen de tijd om de producten terug te sturen.

Toys2play.nl vergoedt het volledige aankoopbedrag, inclusief de verzendkosten van je bestelling, zo spoedig mogelijk. Uiterlijk veertien dagen na ontbinding van de aankoop. Het terugsturen van je bestelling is kosteloos.

Hoe vraag ik een retour aan?

  1. Ga naar een 1 van onze 85 toys2play winkels in de buurt en retourneer eenvoudig en gratis je retour.
  2. Lukt dit niet? Neem dan contact op met de Toys2play.nl klantenservice. Dat kan telefonisch via 088-1338435, maar ook via e-mail: [email protected]. Houd je ordernummer bij de hand, deze vind je in de bevestigingsmail van je bestelling.

De teruggestuurde producten dienen in onbeschadigde en originele staat retour gezonden te worden, samen met het retourformulier. De producten mogen beoordeeld/gebruikt worden zoals dit in een winkel mogelijk is. Wanneer er schade aan het product is ontstaan doordat de klant daarin verder is gegaan dan noodzakelijk, is de klant aansprakelijk voor de waardevermindering.