Levering en bezorging

Bezorging

Voor de meeste Bestellingen op Toys2play.nl.nl geldt een levertijd van 24 uur, wanneer deze voor 18:00 uur zijn besteld. Wij leveren op maandag t/m zaterdag. Alle bestellingen worden bezorgd door DHL. Je kunt kiezen of je je bestelling thuis wilt laten bezorgen, op een ander adres, of in één van onze winkels. 

Niet thuis bij levering?

Mocht je niet thuis zijn op het moment van levering, dan doet DHL een tweede bezorgpoging. Mocht ook deze poging niet lukken, dan kan je het pakket afhalen op een DHL-locatie. DHL bewaart je pakket 7 dagen op een DHL-locatie voordat deze retour wordt gestuurd naar Toys2play.nl.

Verzendkosten

Bestelling bij u thuis laten bezorgen: € 5,90

Afhalen in de winkel is gratis

Vertraagd of geannuleerd

Wij doen onze uiterste best om je bestelling zo spoedig mogelijk te leveren. Maar mocht (een deel van) je bestelling onverhoopt tijdelijk niet leverbaar zijn of in het ergste geval uitverkocht, dan krijg je hier een e-mail over. In dit geval krijg je je geld zo snel mogelijk teruggestort op je rekening.

Mocht je nog vragen hebben over de status van je bestelling dan kun je contact opnemen met de Toys2play.nl klantenservice. We zijn tussen 09:00 en 17:00 te bereiken via: 088-1338435 of stuur een e-mail naar [email protected]