Betaalmethodes

Toys2play.nl hecht veel belang aan de veiligheid van klant- en betalingsgegevens. Daarom bestel je bij ons in een beveiligde omgeving (SSL). 

Toys2play.nl maakt gebruik van de Nederlandse payment service provider Adyen voor de afhandeling van je betaling. Adyen is een organisatie die gespecialiseerd is in een veilige afhandeling van betalen via internet. Veel webwinkels maken inmiddels gebruik van de service van Adyen, omdat deze garant staat voor optimaal betalingsgemak en veiligheid.  

Toys2play.nl biedt in samenwerking met Adyen een groot aantal betaalmogelijkheden. Je kunt jouw bestelling in een beveiligde omgeving (SSL) betalen via de onderstaande mogelijkheden.

 

Betalen met iDEAL

iDEAL is ontwikkeld door een aantal Nederlandse banken om de betaling van online producten en diensten gemakkelijk te maken. Via iDEAL betaal je direct online via internet bankieren. 

Als je tijdens het bestellen op Toys2play.nl aangeeft dat je via iDEAL wilt betalen, wordt de website van je bank geopend. Daar log je in op de manier die jij gewend bent van je bank en voltooi direct de betaling. Zo wordt de betaling direct geautoriseerd en naar Toys2play.nl doorgezet. 

Zo hebben wij je betaling meteen binnen en nemen we je bestelling direct in behandeling.